Öppettider:

Måndag - Torsdag 10:30 - 22:00
Fredagar 10:30 - 23:00
(Lunchbuffe 10:30-15:30)
Lördagar 12:00 - 23:00
Söndagar 12:00 - 22:00


Vasagatan 8, 11120 Stockholm

Karta >>>

Menyer med mat från alla Asiens hörn

Här hos oss är valfriheten hyllad. Vi har många rätter på flera menyer. Vår specialitet är den Mongoliska Barbeque-buffén, men förutom den har vi även en Asiatisk buffé och en sushibuffé med många färdiga rätter att välja bland. Våra buffér, är sammantaget, så att säga, ett populärt asiatiskt "smörgåsbord"- fast på mongoliskt vis. Njut av ett 20-tal utsökta rätter som Du själv komponerar ihop. Räkor, kött, sallader och grönsaker är av utsökt kvalitet. Kombinera dessa med mongolisk kryddkonst och du får en lyckad matupplevelse. Personalen står gärna till tjänst vid val och upplägg av meny. Fläkten av den orientaliska vänligheten gör besöket till ett garanterat lyckat minne.

Á la carte

Du kan även beställa rätter från våra á la carte menyer. Förrätt, varmrätt och sen avslutar Du med en efterrätt, till exempel exotiska frukter, glass eller något av våra generösa efterrättsalternativ.

Vin- & dryckesmenyn - Baren

I baren kan Du åtnjuta en aperitif eller kanske en kall öl. Till maten har vi goda viner och massor av annan dryck för hela familjen.

Följ oss...

Dagens lunch

Vad sägs om en äkta Asiatisk lunch idag? Vi erbjuder lunch från 10.30 - 15.30. Sushi- och blandad asiatisk buffé med underbara klassiska favoriter. För att se hela lunchbuffén, klicka här>>>

Take away

"Asian take away" är ett begrepp värden över. Många asiatiska rätter lämpar sig väldigt bra om man vill ta med sig middagen hem från krogen. MBQ erbjuder bra och prisvärda rätter. Klicka här>>>